Weekend vibes

Äntligen helg! Vi har inte så mycket planerat så vi kommer nog mest att ta det lugnt, träna lite och kanske baka något. Har en massa aquafaba (kikärtsspad) i kylen från veckans middagar och luncher att använda upp. Gjorde en sats med maränger tidigare så det blir det inte. Just nu lutar det mot att göra macarons. Eller har ni något annat förslag?

Så blir det även massa bebislek – såklart! Vi ligger i gymmet, tränar att ligga på mage och tar en matpaus lite då och då. Nu har vi även börjat lite med smakportioner så nu är det inte bara mjölk som gäller. Kan berätta mer om hur det går vid ett annat tillfälle!

Publicerad i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s