Winter wonderland

Nu har vi en sådan där perfekt vinter med mycket sol, snö och lagom med kyla. Det vädret lovar inget annat än härliga promenader i Sjöstan. Snön lägger sig så himla fint på vassen och tillsammans med ljuset så blir det magiskt! Och då får kameran följa med på promenaden. Zoe ligger mest och sover i vagnen så hon missar ju allt det fina, men trivs nog rätt bra med livet som det är ändå. Ser mysigt ut i åkpåsen. Väl hemma fick det bli en kopp havrelatte att värma sig med (iKaffe såklart!). Gott!

Publicerad i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s