God jul från Sjöstan

Julen kom med all hast och redan är det den 27 december. Just nu sitter vi framför brasan och myser ute hos Eriks föräldrar. Julen spenderade vi däremot hemma i Sjöstan med min mamma och ena bror. Den andra brorsan med familj hade dock åkt på något skit precis i samband med julen och valde därmed att stanna hemma på julafton och ta det lugnt.

Julen spenderades på många vis i likhet med alla andra jular – Vi åt gott, tittade på Karl-Bertil och spelade massor av nya brädspelet (Azul). Riktigt kul!

Firandet på dagen började med en grötlunch och skinkmacka till det på hembakt tunnbröd eller brorsans vörtbröd samt piroger med prinskorv och surkål som vi tillagade på grillen. Till middag blev det istället kalkon med brysselkålsgratäng och rotmos. Det mer klassiska julbordet körde vi dagen efter hos mamma.

Så hur var Zoes första jul? Rätt lugn och rätt så rogivande skulle vi gissa! Hon lekte lite i sitt gym, tittade på brasan på tv:n, lyssnade på julmusik och tog sina sovstunder. Lite klappar fick hon också, men kanske inte så många från sina föräldrar.

Hon har så härliga sovställningar. Min bror tyckte att denna såg ut precis som Mega Mans när han hoppar. En väldigt gammal tv-spelsreferens, om ni inte hängde med på den.

Publicerad i

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s