Morgonstund i solen

Åh, denna fredag bjuder på massor med sol – perfekt att inleda helgen med. Zoe var riktigt pigg och glad imorse så vi passade på och tog en tidig promenad i Sjöstan innan frukosten (för mig, haha). Det blev en kort runda där vi sedan tog båten hem, men jag passade på att ta med mig kameran ut när det var så fint väder. Här kommer några glimtar från vår morgonstund i solen!

Det blev en invigning av nya barnvagnsmobilen. Zoe börjar bli så nyfiken, så det känns kul att sätta upp den. Men jag har inte helt justerat längden på snöret ännu. Därav hänger den extra biten kvar! 

Publicerad i

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s