The BIG 30

Processed with VSCO with a5 presetVärldens bästa, finaste, underbaraste Erik fyllde 30 i torsdags. Är så glad att jag har dig i mitt liv!

Jag överraskade med frukost kl. 6.30; dukade upp med croissanter och chiapudding, juice och självklart bubbel. Till det lite annat gott, som favoritgodiset (gummibjörnar), favoritdesserten (cheesecake) och favoritfrukten (mango). Pyntade med färska hallon och macarons. Zoe sov så sött, så det blev en riktigt lugn och härlig födelsedagsfrukost!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

På kvällen tog vi det lugnt och köpte hem sushi. Vi har ett riktigt bra ställe här i Sjöstan som har ett bra mycket roligare utbud än standard sushin. Men det blev med andra ord en rätt enkel födelsedagsmiddag här på 30 års dagen. Resten av kvällen spenderades i soffan till serier, som vilken torsdag som helst.

Dagen efter blev det ”party” med Eriks och min familj. Mamma hjälpte till under dagen och vi dukade upp tre sorters smørrebrød – pannbiff med gräddkokt lök, pressgurka och lingon; kallrökt lax med majonnäs och färska räkor samt rostbiff med en dijonkräm, cornichons och rostad lök. Till det bjöds det givetvis på öl, Lumalager och lite annat gott.

Jag blev riktigt sugen på att veganisera någon eller några av smørrebrøden till någon middag inom kort. Måste försöka ta tag i det där och komma tillbaka i mina gamla Pre Pregnancy-rutiner!

Publicerad i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s