Roermond Outlet

roermond-erik-trappor-fwroermond-erik-fwholland-bilvag-fw

I onsdags åkte vi från Groningen mot Bryssel men hade planerat ett stopp på vägen – för att ladda bilen och för att spana in Designer Outlet Roermond som vi hört skulle vara värt ett besök. På shoppinglistan fanns en hel del önskemål och lite av dem kunde vi pricka av. Lite tishor, underkläder och annat nödvändigt att fylla på garderoben med. Och hur var då Roermond Outlet? Jo, om man frågar mig var det väl inget märkvärdigt. Området var rätt stort så vårt besök tog trots allt mellan tre till fyra timmar och då gick vi mest och spanade på utbudet (okej, vi tog en lunch också). Sett till märkena så var det väl rätt intressanta butiker, men priserna var inget att jubla över så det blev inga superklipp. Och kanske inte de roligaste plaggen heller. Sedan var outleten i sig rätt fin och så; dessutom hade vi tur med vädret då vi fått en hel del regn och grå moln längs resan. Men det märktes att det var ett populärt mål, framförallt för många tyskar, belgare och holländare då Roermond ligger så pass nära landgränserna.

Publicerad i

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s