Kaffabar

kaffabar-fw

kaffabar – Chapter 2: The French Press from quimonobrussels on Vimeo.

I ett regnigt Bryssel hittade vi Kaffabar – ett mysigt café som hade så väl schyssta frukostar som luncher eller gott fika. Caféet har en riktigt snygg och modern inredning med härlig bistrokänsla. Och lufsandes omkring går hunden Marcel, Kaffabars fyrbenta kompanjon som förstärker myskänslan och även fyller upp många bilder på deras Instagramkonto. Vi kom dock dit för frukost och för att vi sett att det fanns veganska alternativ för mig på menyn. Erik beställde in en croissant med ost och skinka, juice och en cappuccino. Själv beställde jag in bröd med hummus, juice och en havrelatte med Oatly(!). Jag kommer drömma om den där hummusen… Det var den absolut, utan tvekan, bästa hummusen jag någonsin smakat. Till och med Erik som är svårflörtad när det kommer till baljväxter och speciellt hummus blev nästan lite avundsjuk. Så vill man ha bra vegetarisk frukost är Kaffabar verkligen att rekommendera. Det fanns även soyghurt på menyn och till kaffet kunde man välja bland flera växtbaserade alternativ till mjölk som mandel, kokos, soja och havre.

Publicerad i

2 kommentarer

  1. Alla smarriga matbilder gör ju att man onekligen blir sugen på allt gott ni får uppleva. Hoppas nu ni får lite bättre väder på resten av resan, allt blir så mycket härligare då. Kram på er

    Gilla

  2. Alla smarriga matbilder gör ju att man onekligen blir sugen på allt gott ni får uppleva. Hoppas nu ni får lite bättre väder på resten av resan, allt blir så mycket härligare då. Kram på er

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s