Nord Coast

matcha-smoothie-bowl-fwhavrelatte-fwavocado-panini-fwcappucino-fw

Nu är vi nyvakna i Groningen och ska snart bege oss ut för lite frukost. Liksom igår vaknade vi (läs jag) upp tidigt och ville komma igång med dagen direkt. Och Erik var ju väldigt träningssugen (eller?) så det var bara att bege sig ut för 30 minuters HIIT-träning med fokus på ben och rumpa. Svettiga och trötta med kurrandes magar hittade jag sedan ett kafferosteri med schysst frukostmeny som bara låg 40 minuter bort. Aja, vi fick ju se lite av Hamburg i alla fall, så det var det väl värt. Och frukosten, ja den levde upp till förväntningarna. Jag beställde in en vegansk (helvegetarisk) matcha bowl, smoothie gjord på mango och matcha tillsammans med en massa bär och annat gott. Till det en smarrig havrelatte, för man får väl inte missa kaffet när man är på ett rosteri. Erik tog en avokadomacka och en cappuccino.

Publicerad i

2 kommentarer

  1. Godmorgon på er semesterfirare. Den där frukosten blir man ju glad av att bara titta på. Mot nya mål idag så ha en härlig resa.

    Gilla

  2. Godmorgon på er semesterfirare. Den där frukosten blir man ju glad av att bara titta på. Mot nya mål idag så ha en härlig resa.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s