Dag 1 – Nedräkning på Instagram

Dag 1 i juli

Känner hur sommaren bara springer iväg och hur Midnattsloppet kryper allt närmre. Motivationen har varit så där senaste månaden så nu får det lov att bli skärpning om jag ska orka ta mig runt.

Har varit en riktig slarvmaja med kosten också så nu kör jag sockerfritt juli ut med nedräkning – hurra! Det kommer med andra ord ligga ett annat fokus i min vardag och även på min Instagram @kimmen_o ett tag fram. Alla hurtbullar som gillar smoothies, sallader och träning får mer än gärna gå in och peppa! Så får vi hoppas att kollegorna på Stenbolaget inte drar iväg allt för mycket på dagen D. Totalt är vi 15 som ska springa vilket känns riktigt kul.

Och varför inte sockerfritt hela vägen till Midnattsloppet kan man fråga sig?
Haha, det finns en enkel anledning. Killen och jag åker till Barcelona i slutet av juli. Och då vill jag inte ha några ”förbud”!

Publicerad i,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s