Ruben Ireland i vårt kök

Ruben Ireland gör många vackra tavlor.

I present av mina vänner när jag fyllde 25 fick jag en valfri poster från Ruben Ireland. Helt klockrent då min ena vän visste hur mycket jag uppskattar hans bilder men att killen har jäkligt svårt för dem.

Nu hänger vår tavla i köket och hamnar direkt i blickfånget från vardagsrummet.

Det var inte helt lätt att välja men i slutändan fick det bli ”Hold on” och är ett lite snällare motiv än flera av hans andra verk. Jocke blev rätt nöjd med andra ord och nu hänger den så fint i köket.

Publicerad i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s