Smyckesskål lackad och klar

Nu är smyckesskålen färdig. Det blev en lackad insida i en beige ton och med svart dekor.
Oj, vad klockan är mycket! Och jag som egentligen skulle gymmat. Oj oj, aj aj. Blev så sent kvar på jobbet så när jag kom hem hade jag faktiskt inte lust. Har spenderat hela dagen på Youtube och det må ju låta ganska slappt och roligt, men tro mig, det har varit mycket jobb och blev en rätt enformig dag. Nu ska jag njuta av det sista kvällen har att bjuda på innan det blir dags för lite sömn. Imorgon börjar dagen med BODYBALANCE, sen blir det jobb och på kvällen ska jag träffa upp en vän för att simma lite. Riktigt roligt ska det bli!

Men innan jag tackar för den här dagen och beger mig till sängs tänkte jag bjuda på en bild med en av de färdiga lerskålarna. Den bästa om man frågar mig. Jag målade insidan med en varm beige färg och satte dit ett kryss med svart färg. Därefter lackade jag kalaset och nu står den där så grann och fin på nattduksbordet. Roligt pyssel det där med lera. Det får jag lov att kladda med fler gånger. God natt!

Publicerad i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s