Pyssel med lera

I helgen har jag pysslat med lera. Flera småskålar är snart klara. Det ska bara tillsättas lite färg.

Helgen börjar lida mot sitt slut, men det känns helt ok. Har laddat batterierna inför en kommande arbetsvecka genom att mest ta det lugnt. Igår var jag hemma hos en vän. Vi pysslade, snackade skit, lagade en god middag och kollade på film. Riktigt mysigt! Jag valde dumt nog att arbeta med lera. Den hann ju inte torka direkt under dagen…

Men men, man ska inte vara bitter! Jag fick ju fortsätta med mitt projekt idag så det var ju bara roligt. Och ännu har jag lite kvar. Min tanke är att tillverka en liten skål att ha på nattduksbordet för smycken. En smyckesskål med andra ord. Nu har jag målat insidan, men jag tänkte även måla dit någon detalj med svart färg och sidan lackera insidan så den blir riktigt glansig och snygg!  Som ni ser på bilden så har jag fler skålar att leka med. Tre stycken för att vara exakt. Vi får väl se vilken som blir bäst helt enkelt.

Imorgon blir det jobb. Ja, ni hörde mig rätt! Sedan lite mer än en månad tillbaka har jag ett nytt jobb. Det är riktigt roligt, och även fast det är skönt med helg så längtar jag lite till morgondagen.

Publicerad i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s