Förodling med minidrivhus

Söndagspyssel med förodling denna vintriga söndag
Usch vilken vintrig söndag! Och hur dumma var inte vi som cyklade till gymmet just idag. ”Äh, det var ju inte så farligt” tänker säkert många av er och hade gladeligen tagit en cykelrunda denna något kyliga söndag. Men har man lite kläder på sig och dras med en envis förkylning så är det ingen höjdare. Det var kallt. Blåsigt och kallt! Och visst kan man tycka att en person som är sjuk borde vara hemma och vila. Inte ut och cykla, dåligt klädd, för att ta en vända på gymmet. Men men, så kan det bli!

Det var med andra ord skönt att komma hem, dricka mängder med te och komma ner i varv. Precis vad söndagar är till för. Efter ett besök på Plantagen igår hade jag även lite att pyssla med. Det nya minidrivhuset har invigts och det blev förodling av bland annat penséer.

Basilika, persilja och mynta tycker jag är riktigt gott Förodling satt i minidrivhusPenséer är satta i mitt minidrivhusTe är ett måste när man pysslar
Kommer vi få en odlingsskola i bloggen nu?
Haha, nej jag skulle inte tro det. Har ni tips får ni mer än gärna komma med dom. Men jag borde verkligen inte komma med tips till er. Gröna fingrar har jag verkligen inte. Men tur är väl det. Det låter lite läskigt.

Publicerad i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s