Kalender 2015

Min kalender har 12 djur som motiv. Alla är i färg, men blir fina med svartvit utskrift också. Du får gärna ladda ner den för privat bruk.Vår egentillverkade kalender för 2015 blev julklapp till familjerna.

Kikar man in i vårt kök hittar man bland annat den här kalendern. Den är ett resultat från i julas, då min sambo och jag gjorde en egen kalender som present till våra familjer. Likt julen innan hade vi alla bestämt oss för att köra mer spartanskt med klapparna. Exempelvis har vi fått vaniljstänger från min ena bror, donationer till välgörenhetsorganisationer av min andra, och egenplockade trattkantareller av min mor. Riktigt mysigt!

Vi hade hursomhelst bestämt oss för att göra en kalender för 2015, men ville göra presenten lite mer speciell. I vår kalender fick därmed 12 akut hotade djurarter figurera som motiv till varje månad. Jag ritade djuren, medan min sambo skrev en kort text om varje djur och fixade själva kalendern. Som ett litet komplement donerade vi även en slant till WWF. Alla fick givetvis varsitt exemplar och presenten blev mycket uppskattad!

Nu har redan mars anlänt, men 10 härliga månader väntas fortfarande under 2015. Om du vill får du ladda ner och skriva ut kalendern för privat bruk. Motiven är fina med svartvit utskrift med. Du hittar kalendern här!

Publicerad i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s