Ett hemmakontor för jobbsökande

Idag står jobbsökande på schemat. Köket har blivit ett hemmakontor med hög mysfaktor. Värmeljus och te i mängder är ett måste!

Jobbsökande står idag på schemat och köket har omvandlats till mitt hemmakontor. Mysfaktorn är däremot på topp med te i mängder och tända ljus. Precis som det ska vara, om man frågar mig!

Jobben jag söker är främst inom marknadsföring – gärna digital marknadsföring. Jag har tidigare studerat företagsekonomi vid Stockholms Universitet och efter det läst en yrkeshögskoleutbildning i digital strategi. I höstas läste jag även fristående kurser inom HTML5+CSS3 och After Effects. Studierna har varit väldigt roliga, men nu längtar jag efter att få sätta kunskaperna på prov! Marknadsassistent, marknadskoordinator och webbredaktör är några exempel på tjänster jag söker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s