Fettisdag på Park konditori

Park-Konditori-Semla

Tisdagar börjar oftast med ett härligt pass BodyBalance med min mamma, och idag var inget undantag. Som vanligt går vi därefter hem till henne och äter en brakfrukost. Bra start på dagen med andra ord!

Min mamma jobbar som dekoratör och är egen företagare. Jag får ofta hjälpa till med bokföringen, och idag stannade jag kvar hos henne för att tillsammans välja ett nytt bokföringssystem. Det var verkligen på tiden och jag är så glad över att det äntligen är gjort! Ett stort plus för att bokföringen nu blir molnbaserad och att tjänsten även känns användarvänlig.

Efter att ha fyllt i alla ingående balanser och registrerat ett par verifikationer, begav vi oss till Alvik och till Park Konditori. En gång i tiden var min pappa delägare av konditoriet, vilket gör det extra roligt att besöka. Vi delade på en semla, mamma och jag, dagen i ära. Riktigt god var den, och extra välsmakande tack vare denna ruskiga vinterkyla!

Publicerad i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s