Om jag enbart fick äta ett mål

Frukost är bland det bästa jag vet. Gröt, yoghurt, smoothies eller mackor står vanligtvis på menyn. Om jag enbart fick äta ett mål om dagen så skulle det givetvis vara frukosten. Kanske inte kommer som en chock då jag precis erkänt att jag inte är en kvällsmänniska. Nej, det är på morgonen magin sker!

Hos oss ringer väckarklockan strax före fem varje morgon. Jag försöker gå upp samtidigt som min sambo, men ibland stannar jag kvar i sängen för att sova 30-60 min till. Jag tycker om att ha tid på mig på morgonen för att njuta lite extra. Gärna ett par timmar innan det är dags att ta sig an den nya dagen. Oftast kokar jag en portion havregrynsgröt och toppar med något gott. Andra dagar blir det mackor, kvarg, keso, yoghurt eller större smoothies. Det lär med andra ord dyka upp fler frukostinlägg i framtiden, men jag ska försöka att inte överösa er! För den som vill ha mer föreslår jag att kika in på mitt Instagram-konto @kimmen_o.

Publicerad i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s